Voorraadbeheer software van Digital Stock
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Over Digital Stock

De voorraad van uw bedrijf is de spil van uw onderneming. Het vertegenwoordigt een enorm kapitaal en vereist de nodige aandacht. Het beheren van de volumes, bewegingen en bijbehorende financiële impact brengen echter een uitdaging met zich mee. Digital Stock is uw oplossing, geconfigureerd op maat van uw bedrijf, waarmee u het kluwen aan producten, bijbehorende date en talrijke bewegingen in een slimme, gebruiksvriendelijke en visuele tool kan beheren. Efficiënte op vlak van uw voorraad, op vlak van uw tijdsbesteding en op vlak van de totale financiële impact.

Digital Stock werd ontwikkeld met een diepgaande focus op gebruiksvriendelijkheid, met efficiëntie en snelheid tot gevolg. En dat uit zich op tal van vlakken. In het analyseren van uw voorraadbeheer brengen we in kaart waar u verbeteringen kunt realiseren. Bij het configureren van de software op maat van uw specifieke situatie creëren we een tool die uitblinkt in eenvoud. Er staat straks geen enkele knop zonder actieve rol op uw scherm. In gebruik kunt u ten alle tijden uw tool raadplegen via tal van kanalen, terwijl u beschikt over real-time informatie inclusief alle bewegingsvrijheid. Indien u echter met uw profiel over de toegewezen en op maat ontwikkelde gebruikersbevoegdheid beslist!

Alles in één tool.

Elke beweging van uw gestockeerde producten, voorraadlocaties en transportmiddelen gedigitaliseerd, gekoppeld en gebundeld in één performante én gebruiksvriendelijk software tool.

Een tool, aangepast aan uw werking. Niet omgekeerd!

Analyseren, digitaliseren en automatiseren van uw voorraad- & bedrijfsprocessen. Het 3-stappenplan gidst ons samen naar een gebruiksvriendelijke tool op maat van uw organisatie. Met de fundamenten voor toekomstige evoluties.

Altijd bereikbaar, altijd nabij. In the cloud!

U heeft voortdurend volledige controle. Uw voorraadbeheer is altijd en overal beschikbaar (24/7) en bereikbaar via tal van apparaten (desktop & mobiele applicatie).

Brochure

Meer weten? Download dan de brochure.

Aanbod van Digital Stock

Digital Stock voorraadbeheer software € 250,- p/m

24/7 controle over uw voorraad met de voorraadbeheer software van Digital Stock.

Op maat gemaakt
In de cloud
Alles in één tool
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Reviews

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Pakket
  User: 0%
 • Service
  User: 0%
 • Helpdesk
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review!

Geef een reactie